Deckarvännerna i Stockholm åker till Norrtälje onsdag 29 augusti

Hej alla deckarvänner i Stockholm

Sällskapet Deckarvännerna
Box 20010, 161 20 Bromma

I ÅR KÖR VI NORRUT
MED BUSS TILL MORDEN I NORRTÄLJE

Förra årets utflykt skedde med veteranbuss, så också i år. Men en annan åldring denna gång. Färden går till Norrtälje som har ett speciellt förhållande till sommarmord. I snart tio år har Norrtelje tidning haft en sommardeckare med miljö från staden och omgivningarna. Det är fem författare som tillsammans skriver, och böckerna som ges ut med följetongen kan normalt bara köpa i staden. Nu får vi träffa de fem och besöka en del av miljöerna. Vi får alltså träffa

ERIK ERIKSSON, SOFI PIEHL, MAGNUS ÖSTNÄS, MARGARETHA LEVIN BLEKASTAD och RICHARD GRANDIN

En enda av de hittills utkomna böckerna har Dast recenserat, Mannen från andra sidan: http://www.dast.nu/recension/mannen-fran-andra-sidan-en-deckare-i-norrtaljemiljo och där finns också bild på författarna

Dag: Onsdag 29 augusti 2018
Tid: 9.00 avgår bussen.
Plats: Start KTH/Östra station. Bussen står på Drottning Kristinas väg och bör vara synlig från t-baneuppgången. Det är en gammal SJ-buss, orange och beige.
Mat: Förmiddagsfika i Norrtälje, lunch på Kärleksudden i Norrtälje (buffé med minst två varmrätter att välja på, alkoholhaltiga drycker finns att köpa), och fika på hemvägen.
Pris: 250 kr inklusive mat och fika. Betala till Nisses pg 158 19 34-5, glöm inte namn.
Anmälan: Senast onsdag 22 augusti för att vi ska veta hur många vi blir. Meddela mig per mejl eller telefon/sms till 070-417 63 61.
Bussen rymmer många men inte hur många som helst så vi fyller i turordning, alla ni som redan skickat in intresseanmälan har förtur, men meddela ändå att ni kommer.

Välkomna
Leif-Rune Strandell/ordförande
tel 070-417 63 61
e-post leif-rune.strandell@pp.ephone.se

//
genom Deckarskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *